Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Libor | 15.1.2022
ochota a rychlost dodání zboží
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 16.1.2022
Děkujeme za milé hodnocení pane Koláři, těšíme se na Vaši další objednávku.
D Avatar autora Dana | 13.1.2022
Byla jsem velmi mile překvapena rychlostí dodání zboží, řádně zabaleno , vše v pořádku. Doporučuji!!!
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 14.1.2022
Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená! Snažíme se a jsme rádi, že je to vidět. Přeji Vám krásný den a ať hrneček dělá radost a slouží.
K Avatar autora Karel | 18.12.2021
Mohu jen doporučit. Rychlé jednání a skvělá káva.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 20.12.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme opravdu rádi, že jste s naší kávou i obchodem spokojený! Přejeme Vám krásné svátky
M Avatar autora Michal | 12.12.2021
Spokojenost veliká, mohu Spiller Coffee jen doporučit. Servis, káva, ale HLAVNĚ skvělý přístup a ochota. Díky za to, co děláte.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 13.12.2021
My moc děkujeme za toto hodnocení! Přejeme Vám krásné svátky.
Avatar autora Michal Švácha | 3.12.2021
Používám tento filtr již několik let a spokojenost.
I Avatar autora Ivana | 24.11.2021
Káva vynikající,dopručuji.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 26.11.2021
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že Vám naše káva chutná!
J Avatar autora Jana | 8.11.2021
nakupovala jsem poprvé a spokojenost
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 12.11.2021
Jsme velmi rádi, že jste s naším obchodem spokojená. Přejeme Vám krásný den!
A Avatar autora Alena | 3.11.2021
OK, rychlé doručení!
M Avatar autora Míša (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme za hodnocení! Jsme opravdu rádi, že jste s našimi službami spokojená. Přejeme Vám krásný den, Spillerovi
MV Avatar autora Marie Voláková | 23.10.2021
5,0
M Avatar autora Míša (Administrátor) 3.11.2021
Moc děkujeme paní Voláková a přejeme Vám krásný den! Spillerovi
MJ Avatar autora Milada Janošiková | 19.10.2021
Super obchod, skvělá káva, servis kávovaru už jen zde, ochota, příjemné vystupování a jednání . nic není pravděpodobně problém. Veliká spokojenost. Vyplatí se přijet i z větší dálky, Děkuji. Doporučuji.
M Avatar autora Míša (Administrátor) 3.11.2021
Milá paní Janošíková děkujeme Vám za milé hodnocení. Vaší spokojenosti si velmi vážíme a doufáme, že Vaše doporučení našeho obchodu/servisu popostrčí další zákazníky k návštěvě u nás anebo na e-shopu. Přejeme Vám krásný večer!
Avatar autora Bořek Škubal | 7.10.2021
Obchod je naprosto super. Není nikdy žádný problém. Jejich vlastní pražená káva je bombastická. Oba druhy nám maximálně vyhovují a jsou chuťově velice dobře vyvážené. Mají úžasný i e-shop. Přehledný, rychlý, jednoduchý. Kávu a stroje už jen u nich. Úžasný kolektiv, vždy příjemní. Moc spokojen a jen doporučuji.
M Avatar autora Míša (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení pane Škubale. Vaše spokojenost nás velmi těší a vážíme si, že se k nám stále vracíte!
Avatar autora | 4.10.2021
M Avatar autora Míša (Administrátor) 3.11.2021
Děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Vážíme si Vaší spokojenosti
12 položek celkem
Zpět do obchodu