Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
5
31x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lenka Kaboňová | 2.6.2022
Rychlé vyřízení objednávky, zásilka přišla v pořádku.
TC Avatar autora Táňa Cvačková | 28.5.2022
VM Avatar autora Vlasta Mizerová | 27.5.2022
HE Avatar autora Helena Ebenlendrová | 25.5.2022
vše OK
A Avatar autora Alena | 21.5.2022
Rychlé dodání, vše v pořádku.
HS Avatar autora Hana Sajdlová | 16.5.2022
PZ Avatar autora Pavel Zahradník | 30.4.2022
Vše v pořádku.Rychlé dodání
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 16.5.2022
Děkujeme pane Zahradníku, jsme rádi, že jsme splnili očekávání a vše proběhlo bez komplikací.
PJ Avatar autora Pavel Jírovec | 27.4.2022
MB Avatar autora Martin Beránek | 27.4.2022
Bleskurychlé odeslání objednávky (ještě tentýž den, kdy byla objednávka vytvořena). Mohu doporučit, mám jen pozitivní zkušenosti co se kávy týká i co se týká servisu kávovarů. Díky moc, že máme v Plzni takto kvalitní obchod i servis!
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 16.5.2022
Pane Beránku děkujeme! Taková spokojenost nás opravdu těší! Mějte krásný den
DT Avatar autora Dušan Tvaroch | 12.4.2022
AK Avatar autora Alena Kudová | 29.3.2022
RB Avatar autora Radka Bártová | 23.3.2022
Vše v pořádku. Rychlé dodání.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 28.3.2022
Děkujeme za reakci paní Bártová, jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojená.
Avatar autora Jiří Šteiner | 21.3.2022
JL Avatar autora Jitka Lišková | 14.3.2022
Neuvěřitelně rychlé dodání, vždy profesionální a milé jednání.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 28.3.2022
Děkujeme Vám paní Lišková, jsme rádi, že u nás nakupujete!
VW Avatar autora Vladimír Wenzl | 13.3.2022
JB Avatar autora Jaroslav Brabec | 24.2.2022
Musím uznat, že jsem se dlouho rozhodoval, zda objednat kávu, která vyjde asi o 200,- dráž, než jsem kupoval doteď a určitě už teď vím, že nekoupím mojí starou kávu... Tato je mnohem lepší, zrna nejdou tak tmavá, jako ve velkých řetězcích, kde mi přijde, že je kolikrát i spálí. Mám rád hořkou chuť kávy a to mi směs Originál perfektně poskytuje. Původní kávu jsem musel lehce doslazovat a u téhle jsem si na cukr vůbec nevzpomněl.... Jako laik v ní cítím tóny čokolády a oříšku a to mě hodně baví.... co se týče expedice, vše je perfektně zabalené a dodání do dvou dnů... za mě naprostá spokojenost
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 28.3.2022
Pane Brabče, Vaše hodnocení nás zahřálo na srdci. Děkujeme a jsme opravdu strašně rádi, že Vám naše káva chutná!
SB Avatar autora Soňa Brišová | 15.2.2022
JV Avatar autora Jana Váchalová | 12.2.2022
JM Avatar autora Josef Mošna | 6.2.2022
Musím dát jedno mínus za nemožnost platit v obchodě kartou,jinak vše ok .J.M.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 7.2.2022
Děkujeme za hodnocení pane Mošno, pro e-shopové zákazníky nabízíme platbu kartou on-line, a to i v případě osobního odběru. Jsme rádi, že jste s námi byl spokojen. Krásný den!
AN Avatar autora Aleš Nejezchleb | 31.1.2022
Doporučuji,pečlivě zabalené.
MS Avatar autora Míša Spillerová (Administrátor) 1.2.2022
Děkujeme za kladné hodnocení, na balení křehkých zásilek si dáváme záležet. Přeji Vám krásný den.
Nahoru
32 položek celkem
Zpět do obchodu

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení